Hyvä Rantasalmi Golfin jäsen

Pelikausi 2012 saatiin mukavasti hoidettua, ja viimeiset lyönnit lyötiin lokakuun puolivälissä. Uudistettu klubimme sai pelaajilta ansaitsemansa huomion, ja myös omasta mielestäni rakennustöihin osallistuneet voivat olla tyytyväisiä.
Palvelutaso vietiin lähes ykkösluokkaan!

Mutta talkoot ja klubin korjaus on vasta puolivälissä. Töitä on paljon. Uudet talkoot käynnisteltiin lokakuun alussa vesikaton korjauksella. Kattotiilet otettiin pois ja laskettiin alas putsaukseen ja maalaukseen. Vanhassa katossa ja sen korjauksessa onkin arvioitua suurempi työ, joten tähän työvaiheeseen joudumme ostamaan rakennusapua ulkopuolelta.

Valitettavasti seuran jäsenet eivät ole vielä oikein lämmenneet talkoisiin. Muutamia pelaajia toki on ollut kattotiilten kimpussa, mutta lisää tarvittaisiin. Ehkä sitten, kun siirrytään sisähommiin, nähdään jäsenten aktivoituminen rakennushommiin.

Useilta golfareilta on tullut viestejä, ettei pitkän matkan, ajanpuutteen tms. syyn vuoksi voi tulla talkoisiin. Kuitenkin heillä olisi halua osallistua jollain tavoin yhteisen hyvän tekemiseen eli saada klubitalo valmiiksi.

Jos sinusta tuntuu, ettet voi antaa työpanostasi talon kunnostukseen, mutta haluat auttaa, voit lahjoittaa euroja rakennusrahastoon. Seuran hallituksessa asiasta keskusteltiin, ja päätimme esittää vapaaehtoista maksua seuraavasti:

talkootyölle on annettu Leader- avustuksessa 10 euron laskennallinen tuntihinta. Yhden talkoopäivän/työpanoksen (5 h) arvo olisi 50 euroa. Tällä summalla saataisiin ostettua ammattimiehen työpanosta vajaa kaksi tuntia. Yhdestäkin päivästä olisimme kiitollisia, mutta toki niitä 50 euron päiviä voi maksaa useampiakin.

Tavoitteena on, että kaikki työvaiheet olisi tehty valmiiksi kesäkuun 2013 alkuun mennessä. Kotisivuillamme ja Facebookissa kerrotaan kattavasti töiden etenemisestä.

Kiitokset yhteistyöstä ja auttavista käsistä jo etukäteen!

Rantasalmi Golf ry

Ari Korhonen

talkoovastaava ja puheenjohtaja.

Tilinumero:  Rantasalmen Op FI10 5383 0420 0836 24