Tervehdys golffarit!

Viimeiset viikot pelikautta 2012 alkavat olla käsillä. Viime talven vastoinkäymisistä huolimatta, on golfyhteisömme vienyt kauden kunnialla läpi. Huhtikuussa aloitettiin pelaaminen ja heti kesägriinein. Perinteisesti ensimmäisten joukossa Suomessa. Uudet väylät otettiin käyttöön vähän myöhemmin toukokuussa, mutta nekin olivat heti asiallisessa kunnossa. Vetinen heinäkuu oli viedä pelihalut monelta, mutta kun nyt ynnäillään kuluvaa kautta, niin lähes samoihin kierrosmääriin päästään kuin kaudella 2011. Muutamana päivänä heinäkuun loppupuolella, meinasi usko loppua vedentulon myötä, mutta kenttä saatiin kuin saatiinkin pidettyä auki joka päivä.

Ja mikä mukavinta, osittain kunnostettu klubitalomme (Pehtoorintalo) valmistui pelaajien käyttöön myös kauden alussa. Talo sai erittäin hyvän vastaanoton, ja pelaajat jotka eivät olleet nähneet taloa sitten edellisen kesän, eivät olleet uskoa silmiään! Talosta tuli avara, valoisa. Esim.viihtyisiä kahvipaikkoja riittää niin sisällä, kuin lasikuistilla. Proshopille ja toimistotöille löytyi paremmin tilaa, keittiöstä puhumattakaan.Viimeksi viikonloppuna tuli talon toimivuus testattua, kun yli 50 pelaajaa tuli keittolounaalle lähes yhtäaikaa! Missä olisi syöty viime vuonna?

Pehtoorintaloon tehtiin talkootunteja noin 1500 marraskuun ja huhtikuun välillä. Ja mikä mukavinta, hommat jatkuvat myös tuleva talvikautena! Ensimmäisessä vaiheessa tehtiin rakennushommista vajaa puolet, ja nyt olisi sitten toisen puolikkaan vuoro.

Toisen vaiheen rakennustöitä on seuraavanlaisesti:

  • vesikaton pesu, hajonneiden kattotiilten vaihto, räystäiden korjaus ja tiilien maalaus ensi keväänä

  • vanhan ulkoverhouksen kunnostus, pohjustustöiden tekeminen ennen ensi kevään maalaustöitä

  • takaterassin perustukset ja itse avoterassin rakentaminen

  • nykyisten(vanhojen) pesutilojen purku, väliseinien ja lattioiden purku sekä pesutilojen uudelleen rakentaminen(pukuhuoneet, suihkut ja wc.t)

  • sekä etupihan osittainen laatoitus tai kiveäminen(jos on enää rahaa!)

Että possakkaa riittää pelikauden jälkeen!

Seuramme perustamisesta tulee parin kuukauden päästä 25 v. Mietittin sen juhlistamista tänä vuonna, mutta talon kunnostus meni nyt juhlan edelle. Mutta jos ensi keväänä olisi tuplajuhlat, talon tuparit ja 25 vuotisjuhlat. Siinähän sitä olis lähiajan tavoitetta.

Talkoiden aikataulusta sen verran, että talvi kun tulee joka tapauksessa, niin kattohommiin käydään jo 6.10, klo 9.00 alkaen. Kattotiilien painepesu tehdään ennen sitä, jolloin katolle ja räystäille päästään silloin lauantaina. Ja kuka ei katolle kiipeä, niin alhaalla ja sisällä riittää purkutöitä.

Ilmoittakaa minulle tulemisista, niin työhommien suunnittelu on helpompaa. Ja kaikkien 850 jäsenen ei tarvitse olla yhtäaikaa, talvi on pitkä ja kaikille varmaan löytyy sopiva aika ja sopivaa työtä.

Tervetuloa iloiseen touhuun mukaan!

Ari