Kauden 2015 SSS-Tourin huipentui torstaina 27.8. Laukaan Perunka Golfiin. Tänä vuonna kuuteen osakilpailuun osallistui yhteensä 122 paria.

Viimeisessä osakilpailussa oli usean joukkueen mahdollisuus parantaa sijoituksiaan.
Voittajiksi pelasivat Aimo Ekonen ja Seppo Patja LPG:stä. Tiukan vastuksen heille järjestivät Antero Laurila ja Heikki Mehtonen Rantasalmi Golfista. He voittivat eilisen kilpailun ja sijoituivat tasapistein Ekosen ja Patjan kanssa 126 pisteeseen. Pienempi tasoitus ratkaisi voittajan.
Myös Arto Jokinen ja Antti Saari kohentelivat sijoitustaan nousten kokonaiskilpailun kolmanneksi. Muista Rantasalmi Golfin edustajista Esko Wirpi ja Kari Stenberg oli 14. ja Martti Sistonen ja Jouko Lukkarinen 38..

Seurajoukkueen pystin kuittasi KeriGolf kahden pisteen erolla Laukaaseen ja Kartanogolfiin. Parhaiten pisteitä (368) keräsivät Ari Malinen, Kaino Rutanen ja Raimo ja Anne-Mari Turtiainen sekä Pasi Henttonen ja Pertti Vento. Rantasalmi Golf oli neljäs.

Sekaparien sarjassa Raimo ja Anne-Mari Turtiainen KeriGolfista veivät niukan voiton ennen Keijo ja Pirkko Voutilaista Karelia Golfista.

Naisparien paras oli Kartanogolfin Aila Korhonen ja Tuija Silvast ennen Karelia Golfin Eila Ilmakangasta ja Marja Kervistä.

Tulokset

Joukkuetulokset