Rantasalmi Golf työllistää kesäksi 2024

Caddiemaster

Haemme kahvila-/toimistotyöntekijää kesäkaudeksi 2024

Tehtäviin kuuluu Rantasalmi Golfin vastaanoton ja kahvilan työtehtävät. Golfin tuntemus on hyödyksi tehtävässä, mutta innokkuus oppia on tärkeämpää tehtävän hoitamisessa. Työ on isolta osalta asiakaspalvelua, mutta myös päivittäiset siivous- ja toimistotehtävät kuuluvat asiaan. Hygienia- ja anniskelupassi olisi hyvä olla kunnossa, toki tarvittaessa nämä hoidetaan kuntoon sopivan henkilön löytyessä.

Tärkeimmät tehtävät:

  • Tervehtiminen ja asiakkaiden huomioiminen
  • Golfiin liittyvien ajanvarausten, kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa
  • Kahvilan ja myymälä palveluihin, tuotteisiin ja toimintaan liittyvät tehtävät 
  • Klubitalon viihtyisyyden ja iloisen yhteisöllisyyden ylläpitäminen

Kyseessä on monipuolinen tehtävä vilkkaassa toimintaympäristössä golfharrastuksen parissa. Työn aloitus toukokuun aikana. Palkkaus Golfalan TES:n mukaisesti, hakemukseen voi laittaa palkkatoivomuksen. Työaika viikottain on vähintään 30h ja sisältää viikonloppu sekä iltatyötä.

Haku on jatkuva, niin kauan kuin sopivat tekijät löytyvät!

Kentänhoitaja

Haemme kentänhoitajaa kesäkaudeksi 2024, aloitus mahdollista huhti-kesäkuun aikana.

Kentänhoitajan tehtäviin kuuluu golfkentän hoitotehtävät ja siihen liittyvät oheistyöt; nurmen leikkaaminen, kentän ja koneiden huoltotyöt sekä mahdolliset muut golfiin ja kenttään liittyvät tehtävät.

Vahvuuksina näemme tehtävien hoitamisessa reippaan asenteen, koneiden ja laitteiden yleisosaamisen ja aikaisiin aamuihin tulemisen. Aiempi työkokemus, koneenajotaito ja ajokortti luetaan eduksi. Työ sisältää fyysistä ulkotyötä, jota tehdään säästä riippumatta. Työssä käytetään erilaisia ajettavia kentänhoitokoneita.

Kentänhoitajan työt tehdään pääsääntöisesti ma-pe. Tarvittaessa ilta- tai viikonloppuisin erikseen sovittaessa voi olla tärkeää pystyä myös tulemaan töihin. Työaika on 30- 37,5h / vko ja palkkaus Golfalan TES:n mukaisesti. Työhakemukseen voi laittaa palkkatoivomuksen.

Haku on jatkuva, niin kauan kuin sopivat tekijät löytyvät!

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Eero Sistonen

p. 0407571812

tj@rantasalmigolf.fi