Caddiemaster

Haemme kahvila-/toimistotyöntekijää kesäkaudeksi 2021

Tehtäviin kuuluu Rantasalmi Golfin vastaanoton ja kahvilan työtehtävät. Golfin tuntemus on hyödyksi tehtävässä, mutta innokkuus oppia on tärkeämpää tehtävän hoitamisessa. Työ on isolta osalta asiakaspalvelua, mutta myös päivittäiset siivous- ja toimistotehtävät kuuluvat asiaan. Hygienia- ja anniskelupassi olisi hyvä olla kunnossa, toki tarvittaessa nämä hoidetaan kuntoon sopivan henkilön löytyessä.

Tärkeimmät tehtävät:

  • Tervehtiminen ja asiakkaiden huomioiminen
  • Golfiin liittyvien ajanvarausten, kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa
  • Kahvilan ja myymälä palveluihin, tuotteisiin ja toimintaan liittyvät tehtävät 
  • Klubitalon viihtyisyyden ja iloisen yhteisöllisyyden ylläpitäminen

Kyseessä on monipuolinen tehtävä vilkkaassa toimintaympäristössä golfharrastuksen parissa. Työn aloitus toukokuun aikana. Palkkaus Golfalan TES:n mukaisesti, hakemukseen voi laittaa palkkatoivomuksen. Työaika viikottain on vähintään 30h ja sisältää viikonloppu sekä iltatyötä.

Hakuaika 28.3.2021 saakka!

Kentänhoitaja

Haemme kentänhoitajaa kesäkaudeksi 2021, aloitus mahdollista huhtikuun aikana.

Kentänhoitajan tehtäviin kuuluu golfkentän hoitotehtävät ja siihen liittyvät oheistyöt; nurmen leikkaaminen, kentän ja koneiden huoltotyöt sekä mahdolliset muut golfiin ja kenttään liittyvät tehtävät.

Vahvuuksina näemme tehtävien hoitamisessa reippaan asenteen, koneiden ja laitteiden yleisosaamisen ja aikaisiin aamuihin tulemisen. Aiempi työkokemus, koneenajotaito ja ajokortti luetaan eduksi. Työ sisältää fyysistä ulkotyötä, jota tehdään säästä riippumatta. Työssä käytetään erilaisia ajettavia kentänhoitokoneita.

Kentänhoitajan työt tehdään pääsääntöisesti ma-pe. Tarvittaessa ilta- tai viikonloppuisin erikseen sovittaessa voi olla tärkeää pystyä myös tulemaan töihin. Työaika on 37,5h / vko ja palkkaus Golfalan TES:n mukaisesti. Työhakemukseen voi laittaa palkkatoivomuksen.

Hakuaika 28.3.2021 saakka!

OP:n kesäduuni; 4 paikkaa

2 paikkaa kentänhoitoon, 2 paikkaa kahvila-toimistotehtäviin. Lue lisää: https://www.op.fi/web/op-rantasalmi/kesaduuni

Lähetä OP-kesäduuni hakemuksesi 18.4.2021 mennessä!

Lisätietoja Eero Sistonen, tj@rantasalmigolf.fi, 0407571812