Naisten kauden päätöstapahtuma 17.9.2022

Naisten kauden päätöstapahtumaa vietettiin 17.9.2022 golfin parissa. Naiset kilpailivat 18 reiän kilpailussa best ball idealla, käytännössä siis tulokseen laskettiin parempi tulos etu- tai takaysin väylältä (1/10, 2/11 jne). Kilpailumuoto oli jatkumoa kesän unelmakierrokselle ja oli oikein mukava kokemus.

Kilpailun voittoon pelasi Mervi Partanen tuloksella 24 pistettä, toiseksi sijoittui Josephine Gomez-Imponen 22 pisteellä ja kolmanneksi Katriina Mehtonen 21 pisteellä. Onnea palkituille ja kiitos osallistujille! Tulokset voi lukea tästä: Naisten päätöstapahtuma 17.9.2022

Kesän aikana pelattu Unelmien golfkierroksen tulokset julkaistiin myös päätöstapahtumassa. Naisten sarjassa palkittiin paras tasoituksellinen tulos sekä paras lyöntipelitulos. Miesten sarjassa palkittiin paras tasoituksellinen tulos. Naisten sarjassa parhaan tasoituksellisen tuloksen pelasi kesän aikana Pirjo Dillström, 46 lyöntiä. Parempi slope oli ratkaisevana tekijänä voitossa, samaan tasoitukselliseen tulokseen pelasi myös Anne Törmikoski. Naisten lyöntipelituloksissa kahdella oli sama tulos 65 lyöntiä, matemaattisesti tarkastellen eroa takaysillä ei ollut ( 9r 32 lyöntiä, 6r 22 lyöntiä, 3r 14 lyöntiä ja viimeinen väylä tasatulos 6 lyöntiä), niin arvoimme voittajan. Palkinnon lyöntipelisarjassa voitti Saija Räisänen. 

Miesten sarjassa parhaan tuloksen pelasi Martti Sistonen, tasoituksellinen tulos oli kesän aikana pelatuilla väylillä 44 lyöntiä. 

Tästä voit katsoa Kesän huippukierros-kilpailun tulokset:

Kesän huippukierros – eclectic TULOKSET SCR 

Kesän huippukierros – eclectic- TULOKSET HCP

Kiitos kaikille kilpailuihin osallistuneille!