Mestaruuskilpailuiden tuloksia

Rantasalmi Golfissa miteltiin mestaruuksista lauantain 10.8. aikana miesten, naisten, seniorit 65v, junioreiden ja nappuloiden sarjoissa.

Yhteensä kilpailijoita oli mukana 42 eri-ikäistä golffaria.

Miesten sarjassa 27 reiän kisassa voiton vei 107 lyönnillä Mikko Räisänen, toiseksi pelasi Oliver Myllys 110 lyönnillä ja kolmanneksi sijoittui Erkki Auvinen 117 lyönnillä.

Naisten sarjan paras oli Helka Aholainen 84 lyönnillä, toiseksi sijoittui Pirjo Dillström 86 lyönnillä ja kolmanneksi Arja Sistonen 88 lyönnillä.

Seniorit 65v sarjassa parhaimman tuloksen pelasi Markku Rissanen, 82 lyöntiä. Juha Kapanen ja Markku Aholainen pelasivat molemmat 86 lyöntiä, mutta matemaattisen ratkaisun mukaan viimeisistä rei’istä laskien toiseksi sijoittui Juha Kapanen. Joten pronssitila tuli Markku Aholaiselle.

Junioreiden sarjassa oli tällä kertaa yksi osallistuja. Mauri Rantalankila pelasi 9 reikää tulokseen 56 lyöntiä ja sen myötä seuran juniorimestariksi.

Tänä vuonna mukana oli ensimmäistä kertaa nappula sarja, jossa mukana oli kesän aikana innokkaasti junnuharkoissa mukana olleita lapsia. Kisassa oli 4 pelaajaa mukana. Nappulasarjassa pelattiin 6 väylää par3 kentällä. Jimi Kettunen pelasi väylät 37 lyönnillä, Emil Sistonen ja Nici Räisänen 44 lyönnillä ja Jasu Niiranen 55 lyönnillä.

Tulokset (klikkaa): Miehet, naiset, seniorit 65v, juniorit ja nappulat (huom. nappuloissa pelattiin 6 väylää) .

Miehistä 8 parasta jatkoivat sunnuntaina pelaamista reikäpelimestaruudesta. Reikäpelimestaruuden voitti Mikko Räisänen, finaalissa Oliver Myllys taipui 2-1 Mikolle. Pronssiottelussa Heikki Mehtonen voitti viimeisellä väylällä Timo Poutasen 1-0. Reikäpelin tulokset luettavissa tästä.

Nappulasarjan sähikäiset viimeisellä väylällä yhteiskuvassa. Vasemmalta Nici, Jasu, Jimi ja Emil.

Juniorimestari Mauri Rantalankila.

Naisten kolme parasta: vasemmalta Arja Sistonen, Helka Aholainen ja Pirjo Dillström.

Miesten lyöntipelin kolme parasta: vasemmalta Erkki Auvinen, Mikko Räisänen ja Oliver Myllys.

Seniorit 65v kolme parasta: vasemmalta Juha Kapanen, Markku Rissanen ja Markku Aholainen.