Kinkkukilpailu pelattiin 12.9.2020 ja tulokset ovat Nexgolfissa luettavissa. Kilpailu käytiin lippukilpailuna ja kohtuullisen hyvässä syksyisessä kelissä saatiin pelit pelattua läpi. Palkintoina oli kolmelle parhaalle S-Market Rantasalmen lahjoittamat kinkut. 

Voittoon pelasi tarkastuslaskennan jälkeen Jarmo Leväinen (18.väylä n. 60cm lipusta), toiseksi sijoittui Kauko Kanerva (18 väylä n. 10m lipusta) ja kolmanneksi Ville Holopainen (18 väylä n. 130m lipusta). 

Onnea palkituille!

Eeron Erikoinen pelattiin 19.9.2020. Kilpailu pelattiin 15 reiän pistebogeykilpailuna täysin tasoituksin, josta 12 parhaan väylän tulokset laskettiin mukaan. Erikoisuutena tänä vuonna oli, että käytettävänä oli 9 mailaa + putteri ja per väylä sai käyttää vain valittua mailaa (valittua mailaa ei saanut jatkoväylillä valita). Käytännössä siis maila vaihtoehdot vähenivät koko ajan. Väylillä oli mailojen käyttöön myös muita ohjeistuksia. 

Voittoon pelasi tänä vuonna Anja Markkanen 27 pisteellä, toiseksi sijoittui Raimo Uotinen 24 pisteellä. Tulokset on luettavissa Nexgolfista. Palkinnoksi voittaja sai ämpärillisen puolukoita ja toiseksi sijoittunut ämpärillisen kanttarelleja. Erikoiskilpailuna oli pallononginta, johon palkinnot sponsoroi Kristallisportin Eero Piironen. 

Onnea palkituille!

Eeron Erikoisen voittaja Anja Markkanen.