Kenttäinfoa elokuu 2022

Golfkausi on jo pitkällä elokuussa menossa, pelaajia on ollut kohtuullisesti ja kenttä on erittäin hyvässä kunnossa. Klubilla caddiemasterit Venla ja Marianna siirtyivät opiskeluiden pariin tässä hiljattain ja tiskin takaa hymyilevät loppusyksyn ajan Mirja ja Eero. Kentän puolella myös työntekijöitä ei ole samalla tavalla töissä kuin kesäaikaan, joten kentän kunnossa pidossa keskitytään tällä hetkellä perusrutiineihin sekä syksyn/talven valmisteluihin. Tämä saattaa näkyä pelaajille pidempinä leikkuuväleinä etenkin raffeissa, viheriöillä ja väylillä pyritään ajamaan vielä samaa tahtia kuin kesällä. Kiitos tässä vaiheessa kesän työntekijöille erittäin hyvästä työstä golfin parissa. 

Mitäpäs pelaaja voisi tehdä kentällä auttaakseen pitämään sen hyvässä kunnossa? Kaikkein tärkein tehtävä on viheriöillä alastulojälkien korjaaminen! Seuran puolesta nöyrimmästi pyydämme ja velvoitamme, että haarukkaa käytetään aktiivisesti. Griinihaarukan saa ja pitää kaivaa taskusta aina, jos tai kun huomaa pallon alastulojäljen viheriöillä. Ei tarvitse olla edes oman lyöntijäljen paikkaamisesta kyse, vaikkakin toki oman alastulojäljen paikkaaminen on kunnia asia ja yleensä tarkoittaa mahdollisuutta hyvään lopputulokseen myös pelillisesti. Joten otetaanpa tähän loppusyksyyn ryhtiliike tässä asiassa, jokaiselle pelaajalle tavoitteeksi 9 reiän kierroksella 9 alastulojäljen korjaaminen.

Kentän hoitotöitä teemme myös syksyn aikana. Tulossa on vielä syyslannoitteiden laittaminen, nurmen suojelukäsittelyä erilaisia tauteja vastaan sekä ilmastointia erilaisin tavoin. Näistä tiedotamme suoraan Nexgolfin ajanvarausjärjestelmän kautta tarvittaessa.

Klubi on vielä avoinna elokuussa arkisin 10-17 ja viikonloppuisin 9-16, mutta poikkeuksiakin saattaa tulla. Poikkeuksista ilmoitamme pääasiassa Nexgolfissa ajanvarausjärjestelmän kautta sekä klubin ulko-ovilla.