Kenttäinfoa 23.5.2024

Aurinkoiset kelit ovat jatkuneet ja kenttä kuivunut märästä keväästä huolimatta hyvin. 

Teemme kentällä kuitenkin parannustöitä vesien ohjaamiseksi toukokuun aikana. Tästä aiheutuu pelaamiselle hieman poikkeuksia. Aloitimme 8.väylällä lisäämällä yhden salaojan väylän päädystä ja se työ on valmis jo. Kaivuuoja/jälki on epänormaali kenttäolosuhde ja siitä vapautuminen kyseisen säännön mukaisesti. 

Jatkoimme töitä 6.väylällä ja väylän pelaaminen silloin, kun kaivinkone tai muita koneita on töissä, on kielletty. Pelaaja voi siirtyä 7. väylälle suoraan tai jos 2.väylä on vapaana, niin pelata mennessään 2.väylän. 

6.väylällä kostea kohta otetaan pois ja kyseiselle alueelle tehdään hiekkaeste. Työ yritetään saada valmiiksi mahdollisimman pian. Työalue on epänormaali kenttäolosuhde ja siitä vapautuminen kyseisen säännön mukaisesti siihen saakka kunnes hiekkaeste on käyttö kunnossa.

Siirrymme jollain aikavälillä vielä 4.väylälle tekemään salaojatöitä. Tiedotamme niistä sitten, kun on niiden aika. 

1.teellä pyrimme pitämään ajantasaisen tiedotteen kyseisen päivän tekemisistä, joten lukaiskaa viimeisin tieto ennen kierrosta sieltä. 

Toukokuussa myös teemme lannoitus, ilmastointi, kylvö ja hiekoitustöitä sopivien kelien salliessa. Niistäkin tiedotamme parhaamme mukaan Nexgolfissa ja 1.teen yhteydessä tiedotelapuilla.