Kenttäinfoa 19.4.2022

Kenttäinfoa pääsiäisen jälkeen. Saimme hiekoituksen viimein tehtyä, lumitilanne on ollut tänä talvena erityisen hyvä hiihdon kannalta, lunta oli edelleen paikoitellen puolen metrin paikkeilla kentällä ja pinnassa pieni ns. hankikantokerros. Kone kuitenkin kulki ja kenttä on nyt saatu hiekoitettua. Samaan aikaan viimeisimmät innokkaat hiihtäjät muuten latupohjaa pitkin suihkivat menemään niin kauan kuin oli mahdollista. Takalenkillä 8. ja 9. väylillä lumitilanne on perinteisesti suurempi, etupuolen 6. ensimmäistä väylää sulanevat kohtuullisen nopeasti kuten kuvista huomaatte. 

Kentällä 7.griinin vierestä jouduimme kaatamaan talven jäljiltä suuren kuusen. Latva oli tullut omia aikojaan kuusesta alas, joten teimme päätöksen, että poistetaan loppu osa myös pois. Griinille tulee valoa nyt paremmin ja oikean puoleisen laidan kautta pelaaminen helpottuu hieman.  

Nyt odottelemme siis lumen sulamista ja teemme valmistelevia töitä kentän avaamista varten. Tiedotamme kentän avaamisesta heti, kun osaamme sanoa tarkemmin. Toivotaan lämmintä keliä lähiajalle.