Juhannuksen Texas Scramble tulokset

Juhannusaaton Texas Scramblessa olosuhteet olivat kohdillaan, kun aurinko paistoi ja kenttä oli hyväntuulisia kisaajia täynnä. Kilpailu eteni sujuvasti ja makkara sekä muut eväät maistuivat kisakahviossa.

Kilpailun voittoon pelasivat Rantasalmi Golfin edustajat Mervi ja Pekka Partanen sekä Markku Wilkman. Voittajajoukkueen saldona oli 43 pistettä ja voiton ratkaisi joukkueen pienempi slope. Toiseksi kisassa sijoittuivat KuPSin Kullervot, eli Jussi Autio sekä Aatu ja Eetu Jääskeläinen, myös pistein 43. Kolmannen sijan kisassa vei joukkue Slice RANGers, eli Juha ja Santeri Kapanen sekä Pauli Rissanen, pistein 42.

Erikoiskilpailuina olivat tänä vuonna lähimmäs lippua kilpailu 1/10 väylällä ja pisin draivi kilpailut kahdessa sarjassa (naiset/juniorit alle 16v ja miehet). Lähimmäs lippua avauksen sai lyötyä Teppo Marila 37cm reiästä. Pisimmät draivit löivät miehissä Juha-Matti Varjonen, naisissa päädyttiin jakamaan kaksi palkintoa yhtä pitkien avausten myötä Iida Korhoselle ja Heidi Vallealalle.