Jatko-opetusta heinäkuussa ja marraskuun golfmatka 9.-16.11.2018

Heinäkuussa golfopettajamme Tuomas Sistonen tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja jatko-opetukseen erilaisissa ryhmissä. Lisätietoja kaikista harjoituksista löytyy opetusosiosta.

6.7 treeniryhmä aloittaa harjoittelun, joka jatkuu heinäkuun läpi perjantaisin klo 15 alkaen. Harjoituksissa kerrataan golfin osa-alueet putti, chippi, bunkkeri ja pitkät lyönnit. Harjoitusjakson aluksi osallistujien hermostot testataan ja opitte ymmärtämään myös aivojen ja hermoston yksilöllisyyden golfissa.

Käymme läpi golfin osa-alueittain putti, chippi, bunkkeri ja pitkä lyönti, jossa kaikkien lyönnit kuvataan ja saatte yksilöllisen palautteen.

Lisäksi jokainen osallistuja saa yhden 30min yksityisopetustunnin lahjakortin.

12.-13.7 on tarjolla 2 päivän jatkokurssi, jossa käydään pienryhmässä(masx.4hlö) läpi kaikki golfin osa-alueet ja lisäksi käydään pelaamassa 9 reikää golfia opettajan seuratessa peliä. Kurssilaisilla tehdään muutamia hermostoa testaavia testejä, jotka eivät vaadi kuitenkaan ponnisteluja eikä valmistautumista, jotta harjoittelusta saadaan yksilöllistä.

Lisäksi aikuisten harjoitukset 13.7, jolloin harjoittelemme rangella ja puttiviheriöllä.

27.7 on vuorossa peliopetus, johon mahtuu vain 4 henkilöä, joten ilmoittaudu ajoissa.

Marraskuun golfmatka suuntautuu Espanjaan ja Sotogranden alueelle. Lento on Helsingistä suoraan Malagaan, josta noin tunnin matka kohteeseen. Lisätietoja matkasta löytyy ohesta.

Almenara Golf resort, Pro Tuomas Sistonen, peli- ja opetusmatka 9. – 16.11.2018

Jos haluat kysyä kursseista, harjoituksista tai matkasta jotain, ole yhteydessä suoraan Tuomas Sistoseen 040 8296605 tai [email protected]