Hanketyöntekijäksi valittiin Essi Pajunen

Järvi-Suomen alueella sijaitsevat Kartanogolf, Kerigolf ja Rantasalmi Golf saivat keväällä mukavia uutisia  myönnetystä 70 000 euron suuruisesta EU-tuesta golfharrastuksen markkinointihankkeeseen.

Markkinointihanke on nyt saatu alkuun ja ensimmäinen vaihe eli hanketyöntekijän rekrytointi toukokuun aikana toteutettua. Golfkausi on kaikilla mukana olevilla seuroilla jo hyvässä vauhdissa ja Essi aloittaakin pikimmiten työt hankkeen parissa.

Essi on 24-vuotias paluumuuttaja kotiseudulleen Savonlinnaan ja valmistunut joulukuussa 2018 matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomiksi Karelia-ammattikorkeakoulusta Joensuusta. Essin vahvuuksia hankkeen toteuttamiseen ovat markkinoinnin ja tuotteistamisen osaaminen sekä uusien näkökulmien tuominen golftoimialalle uusien harrastajien houkuttelemiseksi.

Hankkeen seuraava vaihe on luoda markkinointi- ja viestintäsuunnitelma sekä alkaa toteuttaa erilaisia toimenpiteitä hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi. Pääpaino alkuvaiheessa on markkinoinnin haltuun ottamisessa, seurojen palvelupolkujen tuotteistamisessa sekä uusien harrastajien löytämisessä eri-ikäisten joukosta.

Seuroilla on pitkät, yli 30-vuotiaat perinteet, alueen ihmisten liikuttamisessa ja hankkeella pyritään turvaamaan tulevaisuuden elinvoimaisuus niin kentillä kuin Järvi-Suomessa. Vuonna 2018 hakijaseurojen golfkentillä käveltiin lähes 350 000 km, minkä ansiosta golfseurat ovat alueen suurimpia liikuttajia. Golfin tasoistusjärjestelmän ansiosta eri tasoiset pelaajat voivat yhdessä kiertää kenttää ja kilpailla. Tämä tukee liikkumisen, ulkoilun lisäksi sosiaalisten suhteiden syntymistä.

Essi tulee ensimmäisen kerran Rantasalmi Golfiin Tanhuvaara Openiin tutustumaan jäsenistöön ja esittäymään jäsenistöllemme. Kesän aikana Essi tulee olemaan mukana mm. erilaisissa tapahtumissa, tilaisuuksissa ja markkinoilla.