Eeron Erikoinen ja Rantasalmi Golf Gaala

Syyskuun viimeisenä lauantaina 30.9.2023 pelattiin Eeron Erikoinen sekä sen jälkeen vietettiin lämmin henkinen Rantasalmi Golfin ensimmäinen gaala klubilla.

Eeron Erikoisessa pelattiin 9 reikää yhteisscramblenä. Pelaaminen lähti kahden ensimmäisen väylän par-tuloksen jälkeen kulkemaan ja lopputulos oli hienosti -6 lyöntiä eli 9 reiän kierroksesta selvittiin näin ollen 27 lyönnillä. Hienoja suorituksia tuli kaikilta osallistujilta ja hymyä löytyi osallistujilta niin pelin aikana kuin pelin jälkeen mukavasti. Kierroksen jälkeen huomioitiin hienoja putteja tehnyt Aino Österlund, useita huippuavauksia tehnyt Pekka Partanen sekä junioreista Emil Sistonen viimeisen reiän upotuksesta. Lisäksi lähimmäs lippua par 3 väylillä lyöneistä huomioitiin Pertti Kinnunen sekä Eino Ristilä. Partasen Pekalla oli kahdella par 3 väylällä lähimpänä ja hänelle myös pelipalloja luovutettiin tuleville kierroksille hienoista lyönneistä. 

Gaala

Gaalassa nimensä mukaisesti juhlistettiin Rantasalmi Golfin kulunutta vuotta ja kautta ruuan, puheiden, huomionosoitusten sekä musiikin voimin. 

Puheenjohtaja Olli Österlund omassa puheenvuorossaan korosti seuran yhteishenkeä, avasi Rantasalmi Golfin ensimmäisen gaalan ideaa sekä toivotti kaikille oikein paljon onnea ja menestystä pelikentillä. 

Huomionosoitukset aloitettiin seuran tulevaisuuden toivoista eli junioreista. Rantasalmi Golfin hallitus huomioi seuran junioreita kuluneen kauden Future Tourin osallistumisista seurapaidoilla. Kannustusta ja innostusta tuleville vuosille myös toivottaen. 

Gaalassa annettiin myös kunniaa. Kunniamaininnat kunniakirjojen sekä seurapaitojen kera saivat:

Vuoden junioritoimija Pertti Kinnunen

Eniten kierroksia kaudella 2023 Eino Ristilä

Vuoden seuratoimija Maija Sorjonen

Vuoden tulokas/aloittaja Jaana Kuutti

Onnea vielä kaikille huomionosoitusten saajille! Kuvat unohdettiin juhlahumussa ottaa 🙁

Gaalan musiikillisesta puolesta vastasivat Anna Vaskelainen ja Maija Teikari. Dueton mahtava iskelmä/jazz musiikki toimi hienosti gaalan tunnelman nostattajana, sai yleisön antamaan useat raikuvat aplodit sekä spontaanisti lähtemään kappalaiden mukana taputtamaan tahtiin. Kiitos hienosta musiikillisesta esityksestä Annalle ja Maijalle! Toivottavasti saamme myös jatkossa vastaavia toteutettua klubillamme. 

Vapaan sanan ja kuulumisten jälkeen totesimme, että vielä on kautta jäljellä ja muutamia jopa jatkoi samantien kentälle pelaamaan. Kiitos kaikille osallistujille mukana olosta!