Ajanvarausohje

Lyhyt opastus NexGolf ohjelmiston käyttöön

Järjestelmään kirjautuminen

Rantasalmi Golfissa on Nexgolf-ohjelmisto jäsenten käytössä.
Ensin sinun pitää kirjautua järjestelmään osoitteen rang.nexgolf.fi kautta.

Käyttäjätunnus on jäsennumerosi.

Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero, esim.

Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti:

Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 ---> MaMe01
Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 ---> KaGo15

Tämä henkilökohtainen salasanasi tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voi vaihtaa myös ajanvarauksen päävalikosta. Jos olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Päävalikosta löytyvät käyttöohjeet pdf-tiedostona (Acrobat Reader). Adobe Acrobat Reader ohjelman saa ladata ilmaiseksi osoitteesta http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

Näin pääset omalle pääsivullesi.

Jäsenen pääsivu

Edessäsi on päävalikko, josta voit tehdä seuraavia toimenpiteitä:

  • Ajanvaraus
  • Omat jäsentiedot
  • Syötä ja tarkastele tuloskortteja
  • Tasoitushaku
  • Kilpailut ja tapahtumat
  • Lisäpalvelut
  • Ystävät

Lisäksi voit vahvistaa omia avoimia varauksiasi ja tarkastella tilastoja tehdyistä varauksistasi.

Ajanvaraus

Voit varata peliajan NexGolfin kautta jo 1 viikkoa ennen pelikierrosta. Ensimmäisenä ajan valinnut ja varaustiedot täyttänyt saa kyseisen ajan. Varauskalenteri on koko ajan saatavissa, joten voit suunnitella oman aikasi tietokoneen ääressä. Jäsenten tehdessä itse varaukset caddiemasterin varausten tekoon käyttämä aika vähenee ja resursseja jää enemmän muihin tehtäviin.

Omat jäsentiedot

Voit päivittää osoitetietosi ja kuinka julkisia tietosi ovat muille seuroille ja Golfliitolle järjestelmän kautta. Napin ”omat jäsentiedot” kautta pääset lomakkeeseen käsiksi. Muutosten jälkeen muista tallentaa muutokset.

Syötä ja tarkastele tuloskortteja

Voit toimittaa kortin pelaamastasi kierroksesta NexGolf-järjestelmän kautta:

Tasoituskierroksen tulos päivittää kulloistakin tasoituksesi tuloksesi mukaiseksi järjestelmäämme. Huomaa merkitä merkitsijän nimi tuloskortissa sille varattuun paikkaan, jotta järjestelmä hyväksyy kierroksen.

Voit tehdä sen joko täyttämällä pelikierroksen tuloskortin järjestelmässä tai merkitsemällä valmiiksi lasketut bogeypisteet.

Tasoitushaku

Voit tarkastella muiden Rantasalmi Golfin jäsenten tasoituksia hakemalla heitä nimellä, jäsennumerolla tai rajaamalla tasoitusrajat.

Kilpailut ja tapahtumat

Kilpailuilmoittautumiset sivulla voi ilmoittautua kilpailuihin. Sinulle näkyvät kilpailut, joihin voit ilmoittautua ja ilmoittautumisaika on alkanut.

Lisäpalvelut

Tältä sivulta voit nähdä mitä lisäpalveluja on käytössä.

Ystävät

Ystävät-sivulla voidaan tehdä ja hyväksyä ystäväpyyntöjä, jolloin ystävät näkevät, milloin toinen on pelaamassa ja voi tehdä oman varauksensa samalle ajankohdalle.

Ystävät näkevät toistensa yhteystiedot, tasoitukset sekä tulevat lähtöajat.

Ystäviä voidaan hakea jäsennumeron tai nimen perusteella ja painamalla Hae-painiketta.

Omat varaukset

Jäsen voi vahvistaa lähtöön osallistumisen myös tältä sivulta. Voit vahvistaa sen aikaisintaan 2 tuntia ennen lähtöaikaa. Voit vahvistaa itse tekemänsä varaukset tai muiden ilmoittamiensa pelaajien lähdöt.

Omat varaustilastot

Omat varaustilastot –sivulla jäsen voi tarkastella halutulta aikaväliltä omia pelimääriään Rantasalmi Golfissa. Aikaväli voidaan rajata esimerkiksi kuukauteen tai koko vuoteen.

Tässä on "rautaisannos" NexGolf-ohjelmistoon.

Opastamme tarvittaessa mielellämme!