Ladataan Tapahtumat

Kesän huippukierros – eclectic

Kesän huippukierros – eclectic! Tänä vuonna myös miehille oma sarja! Kilpailuaika 30.5.-4.9.2022. Voit aloittaa kilpailun aloituspäivän jälkeen milloin vain.

Pelataan joko harjoitus- tai tasoituskierroksena kuitenkin niin, että pelaajalla on merkitsijä. Ensimmäinen kierros on lähtötaso. Tuloskortti palautetaan, jos ns. unelmakierroksen jonkin väylän tulos/ tulokset muuttuvat. Osallistumismaksu 15e+ 2e/kierros ensimmäiseltä 10 kierrokselta. Pelataan joko 18 tai 9 reiän kierros. 9 reiän kierrokset vuorotellen 1-9 ja 10-18.

Pelin ensimmäinen kierros kirjataan tuloskortista eteisessä olevaan tauluun (Vain caddiemasterit merkkaavat tulokset tauluun!). Seuraavilla kierroksilla aikaisempaa parempi tulos jollakin väylällä kirjataan tauluun poistaen aikaisempi tulos. Jokaisella pelaajalla on siis oma rivi, jonka tuloksia onnistuessa muutetaan. Näin muodostuu kesän unelmakierros.

Palkitaan parhaat (ilman tasoitusta ja tasoituksellinen tulos) viimeisen pelipäivän tasoituksella ja lisäksi annetaan arvontapalkintoja.

Tiedot

Alkaa:
30.5.2022 klo 00:00
Loppuu:
4.9.2022 klo 23:30
Tapahtumaluokat:
,