Tanhuvaara 100 Golf Open pelattiin viileässä ja kohtalaisen tuulisessa säässä lauantaina 6.5.2017. Osallistujia oli 28 parin verran eli kilpailu oli täynnä reippaita pelaajia. Palkintoja jaettiin nais-, seka-, ja miespareille sekä arvottiin kaikkien muiden kesken neljä palkintoa.

Naisten parikilpailun voittajat olivat Saija Räisänen ja Raili Rinnemaa, yhteensä 34 pistettä. Paras sekapari oli Reijo Rinkinen ja Marjo Hynninen, pisteitä 37. Ja kilpailun kovimman tuloksen tekivät Paukku Esa ja Koikkalainen Pertti, 41 pistettä. Arvonnassa onni suosi seuraavia pareja: Arto Pekkinen ja Rauno Ärväs, Heikki Mehtonen ja Teuvo Rönkkö, Anne ja Pekka Törmikoski sekä Markku Lukkarinen ja Sirpa Rytkönen.

Lue tulokset tästä.

Naisten sarjan voittajat Saija Räisänen ja Raili Rinnemaa pitämässä voittopuhetta. Palkintojen jakajina Maija Sorjonen, Tanhuvaaran hallintoneuvoston varapuheenjohtaja Reijo Rinkinen ja Eero Sistonen. Kuva: Ari Korhonen

 

Marjo Hynninen ja Reijo Rinkinen palkittiin parhaana sekaparina kilpailleena. Kuva: Ari Korhonen

 

Kilpailun paras miespari Esa Paukku ja Pertti Koikkalainen palkintojen jaossa. Kuva: Ari Korhonen

 

Rantasalmi Golf onnittelee voittajia ja arvontapalkinnon saajia. Lisäksi Rantasalmi Golf toivottaa 100-vuotiaalle Tanhuvaaran Urheiluopistolle onnea ja pitkää ikää liikunnan ja urheilun edistäjänä.