Yleisinfoa

Syksy saapui ja toinenkin caddiemaster päästettiin eilen talven viettoon. Kiitos Sinille ja Mirkalle kesän aikana tehdystä työstä klubilla! Nopealla laskemisella yli 60 erilaista kilpailua, tapahtumaa, tilaisuutta tai muuta erilaista häppeninkiä normaalin pelaamisen lisäksi on jo ennättänyt tämän kauden aikana olemaan klubilla ja kentällä.

Kentänhoito töitä tehdään Mikon ja Ismon toimesta aktiivisesti sillä ajatuksella, että kenttä saadaan pidettyä hyvässä kunnossa kausi loppuun sekä kenttä talvehtimiskuntoon ennen pakkasia ja lumia. Kentän hoidollisista toimista ilmoitellaan erikseen vielä. Kiitos myös Mikolle ja Ismolle kauden tekemisistä kentän kunnon ylläpitämisessä, paljon on kehuja saatu hienosti hoidetusta kentästä.

Jäsenmäärä virallisessa laskennassa elokuun lopussa oli 539 jäsentä, jonka jälkeen on vielä 2 tullut lisää. Joten tämän hetkinen jäsenmäärä on 541 henkilöä. Vuonna 2018 jäsenmäärä oli 538 henkilöä, joten jäsenmäärä kasvoi seurassamme!

Kierrosmäärä on 4,3% viime vuotta edellä, tarkoittaa käytännössä yli 400 kierroksen kasvua! Hienoa, että pelaaminen on innostanut tänä vuonna näin isoa joukkoa täällä Rantasalmella!

Kentän aukiolo

Kenttä on avoinna varauskalenterin mukaisesti. Yritetään pitää auki niin pitkään kuin mahdollista.

Klubin aukioloajat supistuvat nyt tästä päivästä eteenpäin ja ohessa on alustavat aukiolojat. Klikkaa tästä  SYYSKUUN KLUBIN JA KAHVILAN AUKIOLOAJAT

Ja muistattehan, että pelioikeuden saa loppukaudeksi 60 eurolla. Tarkoittaa käytännössä sitä, että neljä kertaa yhdeksän väylän kierroksen (15€/kierros) kiertämällä on jo maksanut itsensä takaisin tämä tarjous!

Klubin puhelin (p. 015 448 205) on Eerolla mukana ja siihen saa soitella, soittelee takaisin, jos ei pysty sillä hetkellä vastaamaan. Sähköpostit voi laittaa tj@rantasalmigolf.fi osoitteeseen. Eeron tavoittaa myös omasta numerostaan 040 7571812, jos tiukka paikka tulee.

Mukavaa golf syksyä kaikille!