Naistoimikunnan ideoima ja järjestämä Sokkotreffit kilpailu pelattiin lauantaina 14.7. lämpimässä säässä ja aurinkoisin mielin. Voittajaksi pelasivat Maija Sorjonen ja Antero Laurila, toiseksi sijoittuivat Eeva Aapajärvi ja Teppo Marila ja kolmansiksi Satu Laine ja George Sburatura. Valitettavasti tuloslaskennassa oli päässyt tapahtumaan näppäilyvirhe. Tulosten kirjaamisen yhteydessä Paula Partisen ja Raimo Uotisen kortista oli tulosten kirjaaja kirjannut etuysin osalta väärät tulokset heille. Tämä huomattiin maanantaina illalla ja uudet tulokset on nyt syötetty järjestelmään. Järjestävä taho on pahoillaan tapahtuneesta. Uuden tuloksen myötä Paula ja Raimo nousevat kilpailussa toiselle sijalle 41 bogeypisteellä. Onnittelut Paulalle ja Raimolle!

Palkintojen osalta naistoimikunta ja toimiston väki toimittavat Paulalle ja Raimolle palkinnot, joten jo lauantaina palkitut saavat nauttia palkinnoistaan hyvällä omalla tunnolla.

Uudet tulokset luettavissa tästä linkistä.

Lisäksi 1/10 teellä pidetty lähimmäs lippua -kisan voittaja Vesa Halonen palkittiin keliin sopivalla lämpöpeitolla. Onnittelut vielä kaikille voittajille!