Kuvassa vuosikokouksessa paikalla olleet hallituksen jäsenet. Vasemmalta puheenjohtaja Ari Korhonen, Mervi Partanen, Arja Sistonen, Pentti Kovanen ja Jouko Lukkarinen. Muut hallituksen jäsenet ovat Mika Myllys, Ilkka Hirn, Heikki Mehtonen ja Saija Räisänen.

Rantasalmi Golfin vuosikokous ja pikkujoulut pidettiin 7.12.2018 Jumikkalan kartanossa, Rantasalmella. Seuran puheenjohtaja, Ari Korhonen, valittiin jatkamaan myös seuraavalle kolmivuotiselle kaudelle. Muita uudelleen valittuja olivat Mervi Partanen ja Arja Sistonen. Kapteenimme, Mikko Kannaste, luopui hallituspaikastaan. Hänen tilalleen valittiin uudeksi jäseneksi Ilkka Hirn. Uusi kapteeni valitaan hallituksen jäsenten keskuudesta tammikuussa. Mikolle suuret kiitokset toiminnastaan ja työstään seuran eteen.

Kauden 2019 jäsen- ja kausimaksut päätettiin pitää ennallaan, joten golfin pelaaminen on myös jatkossa edullista Rantasalmella. Talousarviossa päädyimme lähelle kuluvan vuoden toteutuneita lukuja. Kasvua on haastavaa saada aikaiseksi. Tulevan kauden toiminnassa jatkamme kilpailujen ja tapahtumien järjestämistä, esimerkiksi toukokuulle on jo sovittu alueellinen junioreiden Future Tourin kilpailu.

Vaikka talousarvio on tiukka, niin kenttä pyritään pitämään mahdollisimman pitkään pelattavassa kunnossa ja erilaisia tapahtumia järjestämään menneiden vuosien tapaan. Kenttä avataan heti lumien sulettua ja pakkasten väistettyä. Toivotaan myös, että tulevasta kaudesta tulee yhtä pitkä kuin kaudesta 2018, miltei 7 kuukautta.

Nyt on aika kuitenkin rauhoittua talvikauden viettoon ja talviharjoitteluun.
Hyvää joulua ja birdierikasta tulevaa vuotta 2019!

TOIMINTASUUNNITELMA 2019