Rantasalmi Golfin mestaruuskilpailut pelattiin 15 – 16.8.

Lauantaina ratkottiin miesten lyöntipelimestaruus ja palkittiin reikäpelin parhaat.

Reikäpelit pelattiin kesän aikana ja parhaat olivat selvillä tänä viikonloppuna.Reikäpelimestaruuden voitti Mikko Räisänen. Hän voitti Janne Hämäläisen loppuottelussa 4/2. Kolmas oli Heikki Mehtonen.

Miesten lyöntipelimestaruuden voitti niinikään Mikko Räisänen. Toiseksi pelasi Arto Ahonen kaksi lyöntiä huonommalla tuloksella. Kolmanneksi pelasi Erik Hiltunen. Tulokset

Vasemmalla reikäpelin parhaat ja oikealla lyöntipelin parhaat.

Sunnuntaina 16.8. ratkottiin mestarit junioreiden sarjoissa, miessenioreiden 65 + sarjassa sekä naisten sarjassa.

Junioreiden tyttöjen sarjassa voiton vei Sini Korhonen ennen Saara Hämäläistä ja Hanna Korhosta. Pojissa paras oli Erkki Auvinen. Toiseksi pelasi Topi Veijonen ja kolmas oli Leevi Koivunoro.

Vasemmalta Hanna Korhonen, Saara Hämäläinen, Sini Korhonen, Erkki Auvinen, Topi Veijonen, Leevi Koivunoro ja Niklas Paintola.

Mies-seniorit 65 + pelasivat myös mestaruudesta. Ylivoimaiseen voittoon pelasi Risto Nyyssönen. Toiseksi parhaan tuloksen teki Auvo Laitinen ja kolmas oli Jouko Lukkarinen.

Vasemmalta Jouko Lukkarinen, Risto Nyyssönen ja Auvo Laitinen.

Naiset pelasivat myös mestaruudesta. Ensimmäistä kertaa he pelasivat 27 reikää eli kolme ysiä. Niukan voiton vei Katriina Mehtonen. Lyönnillä hopealle jäi Pirjo Dillström ja kolmas oli Nina-Maria Ahonen. Tulokset

Vasemmalta Pirjo Dillström, Nina-Maria Ahonen ja Katriina Mehtonen.