Rantasalmi Golf juhlii kuluvana vuonna 30 vuotista taivalta golfin parissa. Juhlakilpailu ja juhla pidettiin 8.7.2017 kentällä ja klubitalolla. Kilpailu toteutettiin kahdessa lähdössä, aamupäivän ja iltapäivän aikana. Lähtöjen välillä nostettiin lippu ja malja juhlivalle seuralle.

Juhlakilpailussa kilpailtiin naisten ja miesten sarjoissa, sekä kahdessa erikoiskilpailussa: tarkin draivi ja lähimmäksi lippua. Tarkin draivi kilpailu toteutettiin 5/14 väylällä, lähimmäksi lippua 1/10 väylällä. Tarkimman draivin löi kilpailussa Yrjö Niskanen ja lähimmäksi lippua Harri Kainulainen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailun parhaimman tuloksen ja samalla naisten sarjan voiton pelasi Saija Räisänen, tulos 44 bogeypistettä.

Miesten sarjan voittoon pelasi Ahti Aapajärvi 42 bogeypisteellä.  Kilpailun tulokset ovat luettavissa kokonaisuudessaan NexGolfista.

Juhlassa juhlapuheen seuran puolesta piti seuran puheenjohtaja Ari Korhonen, Golfliiton onnittelupuheenvuoron käytti Harri Kainulainen ja seuran historiikin esitti mainiosti Risto Nyyssönen.

 

Illan musiikillisesta puolesta vastasi The Orkesteri, tarjoilut loihtivat Mirja, Patu, Sini, Pinja ja Eero sekä RinssiEverstin väki Marjan johdolla. Juhla oli kaikinpuolin onnistunut, kiitos kaikille osallistujille ja onnittelijoille. Uudelle vuosikymmenelle on seuran mukava ponnistaa yhdessä tehden ja iloiten onnistumisista niin kentällä kuin klubitalollakin.

Lisää kuvia voi käydä katsomassa tämän linkin kautta.