Hei golfarit!

Taas on yksi pelikausi takana. Ja kohtuullisen pitkä ja vaihteeksi kuiva!

Loistavissa keleissä päästiin pelaaman koko kausi ja ennätyslämmin syksy jatkoi kautta niin, että mattimyöhäisetkin ennättivät kentille. Kausi kokonaisuutena meni hyvin ja lähes tavoitteeseen päästään myös taloudellisesti. Positiivinen yllätys on ollut Pehtoorin kahvilan saama vastaanotto. Viimeistään nyt on varmaan kaikille jäsenille selvää, että niin taloudelliset, kuin talkootyö uhraukset ovat olleet paikallaan.

Taloa on purettu ja remontoitu kahtena talvikautena, mutta vielä vähän tarvittaisiin teidän apua. Koordinaatiohanke, jolla lähdettiin liikkeelle kaksivuotta sitten, loppui keväällä 2012. Hankkeella tehtiin lasikuisti ja kahvilan sisätilat. Seuraavaksi haettiin rahoitusta yleishyödylliseen investointihankkeeseen. Tällä rahalla rakennttiin takakuisti, pesu- ja pukuhuonetilat, wc:t sekä saatiin puolet vesikatosta kunnostettua.

Mutta toinen lape on myös korjattava. Ja se on tehtävä valmiiksi lähikuukausina, koska hankerahoituksemme on voimassa vain vuoden 2013 loppuun. Vanhat kattotiilet on otettava alas katolta, putsattava ja maalattava kahteen kertaan. Pärekaton päältä on purettava vanhat ruoteet, kattopohjaa oikaistava, asennettava tuuletusrakorimat, aluskate sekä uudet ruoteet. Näitä töitä aloittelemme lauantaina 12.10 klo 9.00.

Vuosi sitten, kun samoihin aikoihin aloitimme talkoohommat, ajatuksena oli saada katto kokonaisuudessaan tehtyä. Mutta talkoolaisten vähäisyyden vuoksi homma jäi puoleen. Nyt talkoovastaavana toivon, että isolla joukolla käydään tosissaan loppuvaiheen kimppuun ja saadaan katto valmiiksi ennen kovemman talven tuloa. Putsaus- ja maalaustalkoissa voi toki käydä myös arkipäivisin, kunhan ensin saadaan tiilet katolta alas.

Tärkeää on, että ilmoittaudut minulle tai toimistolle etukäteen. Näin voimme suunnitella etukäteen viikonlopun työt. Ja toivottavaa olisi, että myös vähän nuoremmat tulisivat mukaan, koska katolla keikkuminen ja könyäminen ei ole ihan helppoa ammattilaisillekaan.

Ilmoittaudu talkoisiin 9.10 mennessä!

Tervetuloa!

Ari

050-3233 551
ari.korhonen@huvilavalmistamo.fi