Perinteinen Rantasalmen puhallinorkesterin kesäleiri saapuu Hotelli Ruusuhoviin 31.7.2017-4.8.2017. Viikon ajan puhallinmusiikki kuuluu ja näkyy myös golfkentällä. Tiivistimme yhteistyötä puhallinorkesterin kanssa ja kokeilemme muutamia uusia juttuja tänä vuonna. Toivomme, että pelaajat nautitte musiikista pelaamisen lomassa. Toki ymmärrämme, että kriittisen birdieputin tiputtamiseen tulee hieman haastetta musiikin soidessa.

Tänä vuonna puhallinmusiikkia kuulemme myös klubilla. Keskiviikkona ja torstaina Pehtoorin kahvilassa lounasmusiikkia tiedossa 12-12.30. Koska kyseessä on lounasmusiikki, niin myös salaattilounasta on luvassa 7 euron hintaan. Lounasta tarjolla klo 11.30-13.30. Samoina iltoina on tarjolla Navetan ylisillä myös leirimatineat klo 19. Lounasmusiikki ja matineat ovat ilmaisia yleisölle.

Perjantai iltana leirin päätöskonsertti klo 15.00 Navetan ylisillä, ennen konserttia toivotamme yleisön tervetulleeksi Pehtoorin kahvilaan nauttimaan kahvilan antimista.

Rantasalmi Golf järjestää leiriläisille tutustumisen golfin pelaamiseen ja kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan pelaamista.

Ohessa puhallinorkesterin tiedote kesäleiristä.