Tervetuloa tutustumaan Mantan Puotiin ja viettämään yhteistä iltaa kanssamme to 24.4.2014 klo 17 alkaen Ohitustie 7, Rantasalmi!

Kaikki mukaan! Ilmoittaudu Saijalle, 044 510 7073, saija.raisanen@gmail.com 23.4.2014 mennessä.

Koollekutsujana Naistoimikunta

 

Mantan Puodissa Sinua palvelevat Anna-Leena, Elina, Kaarina ja Minna. Tervetuloa!

KatinUnelmat

Naisten vaatteita arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. Huiveja, koruja, vöitä, laukkuja ja kasseja. Colosén kosmetiikkaa, hemmoitteluhoitoja, meikkausta. Asiakasillat myymälässä, koti-yhdistys- ja yritysesittelyt.

FinnTrek

Kotimaista käsityötä ja lahjatavaraa mm. pellavapyyhkeitä kynttilöitä, lyhtyjä, kynttiläastelmia, neuleita, shaaleja (Finnmari ja Lapuan Kankurit).  Lintujen ruuat ja ruokinta-automaatit. Välinevuokrausta; kanootit, polkupyörät ja retkiluisteluvälineet ja opastuspalvelut.

Metsä-ja erävaruste Diana

Metsä- ja erävarusteet naisille ja miehille, metsästykseen, luonnossa liikkumiseen ja metsätöihin (Sasta, Seeland, Helly Hansen).

Ilona rantasalmi

Raitoja, palloja, kuviokuoseja, iloisia, huolettomia ja helppoja trikoovaatteita kaiken ikäisille. Raita- ja pallokuosit ovat tuotannossamme mukana jatkuvasti, lasten kuviokuosit vaihtuvat kausittain.

Valikoimassa on aikuisten sekä lasten tunikat, bodyt ja pitkähihaiset paidat sekä yöasut. Pipot ja tuubihuivit täydentään hyvin valikoimaa. Raitavaaran korut, verho- ja trikookankaat, ompelutarvikkeet ja korjausompelupalvelua.