Kisatuloksia

Viime viikolla kisattiin kahteen otteeseen.

Keskiviikkona 8.6. Rantasalmi Golf ja Anola Golf Club ottivat mittaa toisistaan jo tutussa seuraottelussa, jonka pelimuotona oli yhdeksän reiän pistebogey. 

Rantasalmi Golf otti voiton kotikentällään seuraottelun ensimmäisessä osakilpailussa, yhteispistein 144, Anolan joukkue keräsi pisteitä 114.  

Yksilökisassa palkittiin kolme parasta ja voiton vei Heikki Mehtonen tuloksella 18, pienimmän slopen turvin. Toiseksi sijoittui Vesa Halonen ja kolmanneksi Katriina Mehtonen, myös tuloksilla 18 pistettä.  Kolmen kärki edustivat Rantasalmi Golfia.

Seuraottelun toinen osakilpailu käydään vuorostaan Anolassa 13.7. Voitto ratkeaa osakilpailujen yhteistuloksena.

Seuraottelun ykkönen, Heikki Mehtonen

 

 

Seuraottelun kunniaksi korkattiin myös uusi grilli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lauantaina vuorossa Naiset vs. Miehet -kisa, joka pelattiin lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Mukana oli 16 kilpailijaa ja 18 reiän pistebogeyn tuloksissa huomioitiin kuuden parhaan tulokset molemmista joukkueista. Kaksintaistelu oli jälleen tiukka ja tällä kertaa miehet ottivat voiton yhteispistein 202, vain pisteen erolla vastustajaansa.

Naisten sarjan ykkönen oli Mervi Partanen tuloksella 41, seuraaville sijoille ylsivät Minna Tarnanen tuloksella 38 ja Katriina Mehtonen tuloksella 36.

Miehissä voittaja Martti Sistonen sai 41 pistettä, kakkonen Teuvo Rönkkö 36 pistettä ja kolmanneksi sijoittunut Risto Nyyssönen 34 pistettä.  

 

Naisten ykkönen, Mervi Partanen

 

Seuraava kisa käydään juhannuksena, kun vuorossa on perinteinen Texas Scramble.