Kenttäinfoa 17.10.2021

Kenttäinfoa loppukauteen:

Rangella siirrytään maanantaina 18.10.2021 talviteloille. Rangen käyttö on viimeiset pari viikkoa ollut vähäistä, joten laittelemme paikkoja pikkuhiljaa talvikuntoon. Pallokone otetaan käytöstä pois, etäisyystaulut poistetaan ja lyöntiharjoittelussa siirrytään kerää ja lyö toimintamalliin. Rangella loppukausi lyödään matoilta. 

Kentän osalta pelaaminen jatkuu niin kauan kuin kelit sallivat; pakkasella, huurteisella tai jäätyneellä kentällä pelaaminen on kielletty. Eli vaikka varauskalenteri saattaisi unohtua avoimeksi, niin jokainen pelaaja on vastuullinen ennen pelaamista huomioimaan tuon asian. 

Keräämme kentältä pikkuhiljaa välineistöä talvisäilöön; viimeisimpänä liput ja lyöntipaikkojen merkit sitten kun kenttä laitetaan kiinni. Pelataan ns. kesägriineillä kausi loppuun saakka ja pelaajien osalta erityisen tärkeä muistettava seikka on alastulojälkien korjaaminen edelleen. Korjatkaa oma ja kaverin jälki, tällä tavalla jokainen edesauttaa viheriöiden selviytymistä talvesta parhaalla mahdollisella tavalla.

Klubi palvelee satunnaisesti ja tiedotamme aukioloajoista pääsääntöisesti nettisivuilla, Nexgolfissa sekä klubilla. Varauksiin ja kentän tilanteisiin liittyen asioita voi tiedustella suoraan Eerolta; 0407571812.

Kentän sulkemisesta tiedotamme erikseen, kun sen aika on.