Kenttäinfoa 15.6.2022

Kenttä on kokonaisuudessaan hyvässä kunnossa, lämmin keli ja vesisateet ovat saaneet nurmen hyvään kasvuvauhtiin ja leikkurit ovat kovassa käytössä kentällä.

Viheriöt ovat hienossa kunnossa, niiden leikkuukorkeus on tällä hetkellä noin 4,5mm luokkaa. Joitakin paikkakylvöjä tehdään vielä, mutta ne eivät vaikuta pelaamiseen ja ovat hyvin pieniä kohtia muutamilla viheriöillä. Viheriöiden hoitotöitä tehdään siten kuin kalustomme antaa myöten. Viheriöillä erittäin tärkeää on pelaajien tekemä oma työ, paikkaattehan alastulojäljet joka kerta?!

Väylät ovat erinomaisessa kunnossa, leikkuukorkeus niissä 16mm luokkaa. Väylien osalta toivotaan ja muistutetaan, että pelaajat  korjaisivat omat lyöntijälkensä.

Lyöntipaikat pääosin hyvässä kunnossa, joitakin paikkakylvöjä on tehty ja tehdään, mutta eivät vaikuta pelaamiseen muilta osin kuin 9.väylän keltaisella avauspaikalla. Sekin kasvaa ja saadaan piakkoin taas käyttöön. 

Raffeista klubille on kantautunut muutamilta aktiivipelaajilta palautetta ja otamme palautteen nöyrästi vastaan. Raffit leikataan meillä tietyllä leikkurilla ja sen kyseisen leikkurin ominaisuutena on säätövaran rajallisuus, näin ollen raffit meillä ovat korkeudeltaan 50-60 millimetrin luokkaan. Leikkuukertoja on viime kauteen verrattuna lisätty. Raffien matalammaksi leikkaamiseen meillä ei ole olemassa kikkakolmosta tai keinoa tällä hetkellä, joten niiden osalta mennään valitettavasti näin. Todettakoon, että raffit voivat olla paikoitellen pidempiä ja suosittelemme pyrkimään pelaamaan väylillä. Asian osalta vaihtoehtoja mietitään ja rahatilanteen salliessa varmaan myös ratkaisuja tehdään jollain aikataululla, mutta todennäköisesti ei tällä kaudella.

Raffin ja väylän rajalla 3.väylällä.

Osaan kentän bunkkereita lisättiin kesäkuun alkupuolella hiekkaa ja maan elämisen myötä nousseet kivet poistettiin. Bunkkereita hoidetaan normaalin kesärytmin mukaisesti.