Rantasalmi Golf täyttää kuluvana vuonna 30 vuotta ja juhlista kuullun mukaan odotetaan tietoa kuin kuuta nousevaa. Nyt päräytetään tietoa tulemaan. Valmistelut ovat edenneet kevään mittaan työryhmän jäsenten toimesta muiden töiden ohella ja pikkuhiljaa juhla on alkanut saamaan muotonsa.

Juhlakilpailu ja juhlaillallinen järjestetään 8.7.2017. Kilpailu toteutetaan kahdessa lähdössä, aamulla klo 8 alkaen ensimmäinen ja klo 12.30 toinen osio. Juhlakilpailu pelataan yhteislähtönä. Pelimuotona PB HCP. Kilpailu on julkaistu NexGolfiin.

Juhlaillallinen ja ohjelma alkaa klubilla ja piha-alueella klo 19.00, kilpailun palkintojen jako on iltaohjelman aikana.

Hinnoittelu on seuraavanlainen:

Kilpailu 25€

Iltajuhla 30€

Kilpailu ja iltajuhla 55€

Asukoodi iltajuhlaan smart casual, säänmukaisesti.

Ilmoittautumiset ja illalliskorttien varaukset klubille 30.6.2017 mennessä toimisto@rantasalmigolf.fi tai 015-448 205. Ilmoitattehan samalla erityisruokavaliosta.

Juhlat ja kilpailu ovat jäsenistölle tarkoitettuja, ilmoittautuminen edellä mainitulla tavalla. Erillisiä kutsuja lähetään mm.  yhteistyökumppaneille, yhteistyöseurojen edustajille ja seuran toiminnassa mukana olleille.

Juhlakutsu