Perinteinen Huvilavalmistamo Texas Scramble Open pelattiin jo 8. kertaa juhannuksena. Kolmen hengen joukkueina pelattava kilpailu saatiin vietyä läpi erittäin tuulisessa säässä hienosti ja tulostaso oli kaikenkaikkiaan oikein hyvä. Kilpailussa oli mukana 23 joukkuetta, kentällä oli kaksi lisäkilpailua (tarkin draivi ja lähimmäksi lippua) sekä paras/iloisin joukkue palkittiin kuin myös kaikkien kilpailijoiden kesken arvottiin 1 palkinto.

Kilpailun kovimman tuloksen pelasi Op.FoMe-joukkue (Juha Tolvanen, Petri Pylkkänen ja Jyrki Tauschi KGOLF) 42 bogeypistettä. Toiseksi sijoittui Huvilavalmistamo Korhosen joukkue HVK 41 pisteellä, pelaajinaan Auvinen Erkki, Kovanen Pentti ja Ari Korhonen. Kolmannen sijan pelasivat Rainivaara Rami (KeG), Tuikka Timo (JG) ja Tuikka Väinö (JG), GolfShopin joukkueella 40 pisteellä.

Paras asu/iloisin joukkueen palkinnon sai joukku Hassan ja Fatimat (Sorjonen Touko, Sorjonen Maija ja Havukainen Maritta).

Lähimmäksi lippua pallon sai 1./10. väylällä Maritta Havukainen, noin. 70 cm päähän lipusta.

Tarkin draivi kilpailussa käytiin tiukka kilpailu ja alle metrin sisälle löi useampi pelaaja, tarkimman lyönnin loppujen lopuksi teki Juha Tolvanen n. 7,5 sentin päähän narusta.

Muut tulokset luettavissa: tulokset

Paras asu/iloisin joukkue: Hassan ja Fatimat

Voittajajoukkue Op.FoMe: Juha Tolvanen, Petri Pylkkänen ja Jyrki Tauschi

Kilpailun 2. sijalle pelanneet Pentti Kovanen, Ari Korhonen ja Erkki Auvinen