Hullunhauska vuorokausi junnugolfin hyväksi!

Rantasalmi Golf (RanG) osallistuu jo neljännen kerran kansalliseen 24h junnugolfille – hyväntekeväisyystapahtumaan, jossa pelataan golfia vuorokauden ympäri 26.6.- 27.6.2017.

 

24h junnugolfille  – tapahtumaan osallistumalla kerätään varoja RanG:n junioritoiminnalle. Viime vuosi oli ennätyksellinen ja saimme kerättyä 2925 euroa. Kerätyillä varoilla on järjestetty Rantasalmen yläkoululaisille golfiin tutustumistilaisuuksia, viime vuonna oli mukana myös lukion 1-2 luokkalaiset. Tutustumiseen osallistuneille yläkoululaisille on järjestetty ilmainen juniorigolfkurssi ja heille on mahdollistettu ilmainen pelaaminen ensimmäisenä kautena. Lisäksi olemme hankkineet lisää juniorikursseilla tarvittavia välineitä, jotka mahdollistavat monipuolisen opetuksen ja ovat myös harrastuksen aloittavien golfjunioreiden käytettävissä. Tänä kautena RanG laajentaa junioreiden tukemista siten, että kaikille rantasalmelaisille 16-vuotiaille ja nuoremmille tarjotaan ilmainen juniorigolfkurssi ja ilmainen pelaaminen ensimmäisen kauden aikana.

 

Kaikilla golfin harrastajilla ja harrastuksen ystävillä on mahdollisuus tukea RanG:n junioritoimintaa tekemällä lahjoitus tapahtumaan osallistuvien pelaajien onnistumisen mukaisesti. 1-2 ryhmää pelaajia kiertää kenttää vuorokauden ympäri. Peliurakka jaetaan siten, että jokainen pelaaja pelaa vähintään 12 tuntia. Tukijat lahjoittavat rahaa kunkin väylän ihannetulokseen tai paremmin pelaamisesta (par, birdie, eagle tai hole-in-one). Vuorokauden aikana pelataan 6-8 täyttä 18 reiän kierrosta riippuen sääolosuhteista.

 

Tavoitteena on, että pelaajat saavat yhteensä noin 300 par- tai parempaa tulosta. Jos pelaajat onnistuvat tavoitteen mukaisesti, lahjoitettavaksi summaksi on arvioitu yksityishenkilöiltä 40-50 euroa ja yrityksiltä 150-180 euroa. Rantasalmi Golfin entisiä junioripelaajia ja hyvällä tasoituksella pelaavia RanG:n jäseniä on lupautunut osallistumaan peliurakkaan.

 

Voit siis osallistua tähän hyväntekeväisyyskampanjaan joko yksityishenkilönä tai oman yrityksen puolesta. Voit myös markkinoida tätä yrityskumppaneillesi. Lahjoitettavat summat ovat tänä vuonna yksityisten lahjoittajien osalta pienemmät kuin viime kesänä. Yritykset voivat tukea junioritoimintaa myös kiinteällä summalla, esim. 150 tai 200 euroa.

 

Yksityishenkilöt: 0,10 €/par, 0,30 €/birdie tai 1,0 €/eagle tai parempi

Yritykset: 50 cent/par ja birdie, 1€/eagle tai parempi

 

Osallistuminen 24h junnugolfille –kampanjaan mahdollistuu ilmoittamalla 26.6.2017 mennessä yhteystietosi ja valitsemasi taksa  RanG:n toimistoon toiminnanjohtajalle tai caddiemastereille. Lähetämme tarkemman tiedon tukisummasta ja laskutusosoitteesta tapahtuman jälkeen. Laskutamme toteutuneiden par- ja parempi -tulosten mukaan.

Lisätietoja 24h junnugolfille – kampanjasta löytyy osoitteesta www.golf.fi/24h-junnugolfille.

 

Eero Sistonen                                       Arja Sistonen

Toiminnanjohtaja                                Juniori- ja koulutustoimikunnan pj.

RanG                                                       RanG