NIMITYSUUTISIA

Rantasalmi Golf ry:n hallitus on valinnut uudeksi toiminnanjohtajaksi Eero Sistosen Rantasalmelta.

Eero on 31-vuotias liiketalouden tradenomi ja toimii nykyään asiakaspalvelupäällikkönä.

Rantasalmi Golf ry etsi tehtävään aiemman toiminnanjohtajan eläköitymisen vuoksi hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, markkinoinnin, myynnin ja talousasiat hallitsevaa toiminnanjohtajaa.

Eeron nykyiset työtehtävät markkinoinnin, tuotekehityksen ja asiakaspalvelun parissa antavat hyvät valmiudet toimia seuramme vetäjänä. Eikä sovi unohtaa hänen urheilullisia ja liikunnallisia harrastuksia, mm. golfin pelaaminen. Ja lisäksi Eeron moninaiset luottamustehtävät (urheilun ja politiikan alalla) ovat edesauttaneet tärkeiden verkostojen luomista.

Toiminnanjohtajan tehtävä kiinnosti hakijoita ympäri Itä-Suomea ja saimme käsiteltäväksemme lähes kaksikymmentä erittäin hyvää hakemusta, kertoo Rantasalmi Golf ry:n puheenjohtaja Ari Korhonen.

Rantasalmi Golf on tunnustettu ja palkittu seura niin kilpailujen järjestämisessä kuin rivigolfareiden keskuudessa. Tästä esimerkkinä Golflehden valtakunnallisessa kenttärankingissa 2015 saatu palkinto: ”Paras 9–reikäinen kenttä hinta/laatusuhteeltaan”!

Jäsenmäärän kasvattaminen on yksi Golfliiton tärkeimpiä tehtäviä ja sama asia koskee myös meitä Rantasalmella. Seuran hallitus uskookin, että nyt valitulla henkilöllä on hakijoista parhaat mahdollisuudet tarttua haasteisiin ja viedä golfin ilosanomaa 2020-luvulle!

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa työnsä helmikuussa 2017.

 

Rantasalmi 23.11.2016

 

Ari Korhonen
Rantasalmi Golf ry
Puheenjohtaja
050-3233551

 

Eero Sistonen
Tuleva toiminnanjohtaja
040-7571812