Tuethan RanG:n junioritoimintaa lahjoittamalla rahaa 24h junnugolfille – tapahtumassa pelaavien onnistumisen mukaisesti?

Tapahtuma alkaa 22.6.15 klo 12, jolloin neljä pelaajaa (Arto Ahonen, Janne Pekkala, Tuomas Sistonen ja Jyrki Tauschi) aloittavat 12 tunnin peliurakan. Vuorokauden vaihteessa vaihtuu myös pelaajat, jolloin mailan varteen siirtyvät Oliver Myllys, Mikko Räisänen ja Timo Poutanen pelaten klo 12 saakka.

Tukijat lahjoittavat rahaa kunkin väylän ihannetulokseen tai parempaan pelaamisesta (par, birdie, eagle tai hole-in-one). Vuorokauden aikana pelataan 6-8 kierrosta (108 – 144 väylää) riippuen sääolosuhteista. Tavoitteena on, että pelaajat saavat yhteensä noin 230 paria tai parempaa tulosta. Lahjoitettava summa on yrityksille 50 cent/par, birdie, eagle ja yksityishenkilöille 20 cent/par, birdie tai eagle. Tällöin lahjoituksen suuruus olisi yksityishenkilöille noin 40-50 euroa ja yrityksille 115 euroa.

Osallistuminen 24h junnugolfille –kampanjaan mahdollistuu ilmoittamalla yhteystietosi ja valitse-masi taksa  RanG:n toimistoon toiminnanjohtajalle tai caddiemastereille. Lähetämme tarkemman tiedon tukisummasta ja laskutusosoitteesta tapahtuman jälkeen. Laskutamme toteutuneiden par- ja parempi -tulosten mukaan.

Lisätietoja 24h junnugolfille – kampanjasta löytyy osoitteesta www.golf.fi/24 h sekä RanG:n ko-tisivuilta.
 
Junioritoiminnan puolesta 15.6.2015
 

Arja Sistonen Lasse Huttunen
Juniori- ja koulutustoimikunnan pj. Toiminnanjohtaja
Rantasalmi Golf ry Rantasalmi Golf ry