Hullunhauska vuorokausi junnugolfin hyväksi!

24h_junnugolfille_logo_office

Rantasalmi Golf (RanG) osallistuu jo kolmannen kerran kansalliseen 24h junnugolfille – hyväntekeväisyystapahtumaan, jossa pelataan golfia vuorokauden ympäri 27.6.- 28.6.2016.

Viime kesän 24 h junnugolfille  – tapahtumaan osallistumalla keräsimme junioreille noin 2600 euroa. Näillä varoilla järjestimme toukokuun aikana yhteensä 11 golfiin tutustumistapahtumaa kyydityksineen Rantasalmen yläkoululaisille ja lukion 1-2 luokkalaisille. Tällöin  noin 230 koululaista ja lukiolaista kävivät tutustumassa golfiin.
Tutustumiseen osallistuneille yläkoululaisille järjestetään ilmainen juniorigolfkurssi ja lukiolaisille nuorisogolfkurssi puoleen hintaan. Lisäksi juniorigolfkurssille osallistuneille Rantasalmen yläkoululaisille mahdollistetaan ilmainen pelaaminen tänä kautena. Lisäksi olemme hankkineet lisää juniorikursseilla tarvittavia välineitä, jotka ovat myös aloittavien golfjunioreiden käytettävissä.

Sinulla on mahdollisuus tukea RanG:n junioritoimintaa tekemällä lahjoitus tapahtumaan osallistuvien pelaajien onnistumisen mukaisesti. 1-2 ryhmää pelaajia kiertää kenttää 24 tuntia. Peliurakka jaetaan siten, että jokainen pelaaja pelaa vähintään 12 tuntia. Tukijat lahjoittavat rahaa kunkin väylän ihannetulokseen tai paremmin pelaamisesta (par, birdie, eagle tai hole-in-one). Vuorokauden aikana pelataan 6-8 täyttä 18 reiän kierrosta riippuen sääolosuhteista.

Tavoitteena on, että pelaajat saavat yhteensä noin 250 par- tai parempaa tulosta. Jos pelaajat onnistuvat tavoitteen mukaisesti, lahjoitettavaksi summaksi on arvioitu yksityishenkilöiltä 50-55 euroa ja yrityksiltä 140 euroa. Rantasalmi Golfin entisiä junioripelaajia ja hyvällä tasoituksella pelaavia RanG:n jäseniä on lupautunut osallistumaan peliurakkaan.

Voit siis osallistua tähän hyväntekeväisyyskampanjaan joko yksityishenkilönä tai oman yrityksen puolesta. Voit myös markkinoida tätä yrityskumppaneillesi. Lahjoitettavat summat ovat samat kuin viime kesänä:

Yritykset: 50 cent/par, birdie, eagle
Yksityishenkilöt: 20 cent/par, birdie tai eagle

Osallistuminen 24h junnugolfille –kampanjaan mahdollistuu ilmoittamalla 28.6.2016 mennessä yhteystietosi ja valitsemasi taksa  RanG:n toimistoon toiminnanjohtajalle tai caddiemastereille. Lähetämme tarkemman tiedon tukisummasta ja laskutusosoitteesta tapahtuman jälkeen. Laskutamme toteutuneiden par- ja parempi -tulosten mukaan.

Lisätietoja 24h junnugolfille – kampanjasta löytyy osoitteesta www.golf.fi/24h-junnugolfille.

Junioritoiminnan puolesta 6.6.2016

Arja Sistonen                                                        Lasse Huttunen
Juniori- ja koulutustoimikunnan pj.               Toiminnanjohtaja