Rantasalmi Golf (RanG) osallistuu kansalliseen 24h junnugolfille – tapahtumaan, jossa
pelataan golfia vuorokauden ympäri. Tapahtuma alkaa maanantaina 22.6.15 klo 12 päättyen tiistaina 23.6.15 klo 12.

Sinulla on mahdollisuus tukea RanG:n junioritoimintaa tekemällä lahjoitus tapahtumaan osallistuvien pelaajien onnistumisen mukaisesti. Ryhmä pelaajia kiertää kenttää 24 tuntia, jonka aikana jokainen pelaaja pelaa vähintään 12 tuntia. Tukijat lahjoittavat rahaa kunkin väylän ihannetulokseen tai paremmin pelaamisesta ( par, birdie, eagle tai hole-in-one). Vuorokauden aikana pelataan 6-8 kierrosta (108 – 144 väylää) riippuen sääolosuhteista.

Tavoitteena on, että pelaajat saavat yhteensä noin 230 paria tai parempaa tulosta. Jos pelaajat onnis-tuvat tavoitteen mukaisesti, lahjoitettava summa arvioidaan olevan yksityishenkilöille 40-50 euroa ja yrityksille 115 euroa. Rantasalmi Golfin ex-junioripelaaja, nykyinen golfammattilainen Tuomas Sistonen on lupautunut osallistumaan peliurakkaan. Hän on saanut mukaansa hyvällä tasoituksella pelaavia RanG:n jäseniä.

Voit siis osallistua tähän kampanjaan joko yksityishenkilönä tai oman yrityksen puolesta. Voit myös markkinoida tätä yrityskumppaneillesi. Lahjoitettavat summat ovat seuraavat:

  Yritykset: 50 cent/par, birdie, eagle
  Yksityishenkilöt: 20 cent/par, birdie tai eagle

Osallistuminen 24h junnugolfille –kampanjaan mahdollistuu ilmoittamalla yhteystietosi ja valitsemasi taksa  RanG:n toimistoon toiminnanjohtajalle tai caddiemastereille. Lähetämme tarkemman tiedon tukisummasta ja laskutusosoitteesta tapahtuman jälkeen. Laskustamme toteutuneiden par- ja parempi -tulosten mukaan.

Suomen Golfliitto on hakenut tapahtumalle rahankeräysluvan POL-2014-17486 / 16.4.2015.

Viime kesänä osallistuimme ensimmäistä kertaa 24 h junnugolfille  – tapahtumaan  ja keräsimme junioreille noin 1800 euroa. Niillä varoilla täydennettiin juniorikursseilla tarvittavia välineitä ja järjestettiin kevään 2015 aikana Rantasalmen yläasteen koululaisille golfiin tutustumistapahtumat kyydityksineen. Noin 60 koululaista kävi tutustumassa golfiin ja kuusi heistä osallistuukin  ilmaiselle golfkurssille.

Lisätietoja 24h junnugolfille – kampanjasta löytyy osoitteesta www.golf.fi/24 h.
 
Junioritoiminnan puolesta 7.6.2015

Arja Sistonen Lasse Huttunen
Juniori- ja koulutustoimikunnan pj. Toiminnanjohtaja
Rantasalmi Golf ry Rantasalmi Golf ry