13.5.-17.5.2019 klubilla poikkeava sulkemisaika. Suljemme klubin näinä päivinä klo 16.30. Klubi avoinna siis ma-pe klo 10-16.30.

Avasimme nyt myös aamun lähtöjä varattavaksi aamuvirkuille. Aamun lähtöjä varattavissa klo 6.00 alkaen. Huomioikaa kuitenkin, että edelleen jos yöpakkasta sattuu olemaan, niin kentällä liikkuminen ja pelaaminen on kielletty.

Kenttämiehet ovat viikolle suunnitelleet erilaisia kentänhoito toimenpiteitä (mahdollisesti griinien hiekoitusta ja nurmen kylvöä, jos kelit ovat suotuisat). Kenttämestarin mukaan pelaamiseen niistä on hyvin vähän haittaa, joten tervetuloa pelaamaan.

Maanantain aikana juniorikisoja varten asetetut avauspaikatkin siirtyvät ”omille” paikoilleen.

Tiistaina 14.5. alkavat ohjatut aikuisten harjoitukset. Ensimmäisellä kerralla rangella lyöntiharjoittelua. Tuomakselta lisäinfoa.

15.5.-16.5. on ensimmäinen suunniteltu alkeiskurssi, johon vielä mahtuu mukaan. Joten jos tiedät mahdollisia uusia golffareita, niin nyt olisi hyvä sauma heti ensimmäisen kurssin myötä hankkia perustaidot ja sen myötä ennättää pelaamaan vielä monta kuukautta tänä vuonna.

Naistoimikunta talkoilee Jumikkalan kartanolla 16.5. klo 17 kukkapenkkien hoidon tiimoilta. Lisätietoja voi kysellä naistoimikunnan jäseniltä ja klubilta.

Ensimmäinen SSS-Tourin osakilpailu pelataan 23.5. Mikkelissä. Ilmoittautuminen klubille 16.5 mennessä. Muut osakilpailut voi tsekata: http://www.kartanogolf.fi/Suomi/ssstour2019. Jatketaan samaa käytäntöä, että osallistumismaksut voi hoitaa klubille ja seura hoitaa järjestävälle taholle laskutuksen kautta osallistumismaksut.

Lauantaina 18.5. pelataan perinteinen Osmon kisa. Ilmoittauttauminen on avoinna ja toivomme runsasta osallistujamäärää.

Toiminnanjohtaja on 13.5.-17.5. Karkialammella ja heikosti tavoitettavissa. Yhteydenotoissa suositeltavia kanavia sähköposti, tekstiviestit, watsapp, sanlaviestit ja lähetti.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja vähälyöntisiä kierroksia kaikille!